picture

Víno s vlastní etiketou

Radek Foukal | 23. 11. 2023

Sdílet

Představa o různorodosti etiket napříč sortimentem byla vždy lákavá. Na druhou stranu také velmi nákladná vzhledem k velikosti našich šarží. Ovšem tohle je dnes minulostí a my si můžeme díky vlastní tiskárně od firmy OKI zkoušet tisknout designy dle naší libosti.

Hlavní důvody, které nás vedly ke svobodě tisku byla především rychlost realizace a malosériový tisk. Dnes jsme schopni po odsouhlasení grafického návrhu etiketu tentýž den vytisknout a následující den odeslat zákazníkovi (v závislosti na počtu objednávek v daném týdnu).

Mimo dotisk loga u firemních vín nabízíme také kompletní etiketu dle vašeho grafického návrhu. Ať už se jedná o svatební víno, oslavu jubilea, nebo o jinou důležitou událost ve vašem životě.

Nejpočetnější složkou vyrobených etiket budou především naše vlastní, kde si slibujeme velkou úsporu nákladů. Již nyní se můžete u bílých vín setkat s novými etiketami, které jsou o něco kratší a bez parciálního laku. V roce 2024 chystáme drobný redesign u vín zrajících v sudech.

Jestliže uvažujete o vlastní etiketě, neváhejte nás kontaktovat. Budeme se těšit na vzájemnou spolupráci. smile

Zajímá vás více ze
zákulisí vinařství?

Novinky do vašeho
mailboxu?